Tippe Andersen

Uddannelser:

2022: Holistisk Energiterapeut & mentor ved Katrine Birk

2021: Aerial Yoga-underviser ved Sisse Siegumfelt

2017: Friskolelærer fra Den frie Lærerskole

2014: Yoga-lærer fra The Himalayan Yoga Institute

Jeg står klar til at holde rum for dig med alt, hvad du kommer med. Her smelter kinesisk medicin, indisk filosofi og ø-havets natur sammen. Derudover tilbyder jeg workshops, cirkler og yogaundervisning.

 

Jeg er vild med kroppe, og alt det, de fortæller os. Jeg vil gerne hjælpe dig med at lytte til og forstå din krop, for på den måde at komme i dybden med dit følelsesliv, dine stagnationer og ubalancer og få skabt fornyet glæde, velvære og ro.

Gennem samtale, kropsbehandling og guidede øvelser når vi ind til kernen af, hvad der skaber udfordringer i dit liv – fysisk som psykisk. Jeg arbejder med hele din krop på briksen med et stort mix af alt, hvad jeg kan – tilpasset lige præcis din krop. 

Jeg bruger teknikker fra kinesisk medicin som akupressur, zoneterapi og meridianmassage, sammen med kraniosakralterapi, cupping-massage, healing og bevægelse. Hvilke teknikker din krop kalder på, finder vi ud af i fællesskab.

Min rejse ind i den holistiske verden startede længe før, jeg tog min terapeut- uddannelse hos Katrine Birk. Jeg har udforsket mig selv i verden gennem lange rejser, og mødt en masse spændende mennesker, der hver især har lært mig om livet, kroppen og det midt imellem. Tibetanske nonner i Himalaya, yogier og guruer i Indien, shamaner i Mexico og healere på alle tænkelige planer i Europa. Det er med mig i bagagen, og mine behandlinger er naturligt inspireret herfra også.

Jeg flyttede til Langeland for 2 år siden og har ingen planer om at rejse herfra igen. Jeg er helt forelsket i øen! Jeg bor ved Rudkøbing med mine to drenge på 7 og 3 år og hygger mig med at spille musik, være så meget som muligt i naturen og så nørder jeg kroppe, kvindelighed og kinesisk medicin.

 

En gang månedligt afholder jeg cirkel – ofte med en anden spaceholder. Det varierer mellem kvindecirkler, månecirkler og kirtan. Jeg tilbyder forskellige workshops som f.eks. egenomsorgsluksusdage, cyklusworkshop, forældrekurser i zoneterapi og akupressur til børn, aerial yoga-workshop med meget mere.

Jeg håber, du er blevet nysgerrig på mere. Du er meget velkommen – også selvom det “bare” er skulderen, der driller.

 

Læs mere om mig og mine behandlinger på www.tippe.blog

Kh Tippe

Du kan finde mig i klinikken hver mandag og torsdag.

Tirsdag kører jeg ud med min briks og giver hjemmebehandlinger.

Kontakt mig på 20 99 68 50 for at booke en tid.

 

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du er i tvivl om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hej du.

Send mig en besked, hvis du har spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kh Tippe

14 + 8 =