Knirke Lund

Knirke Lund er kvinden bag Hele Dig Naturklinik og er en del af klinikfællesskabet ‘Terapitorvet’ i hjertet af Rudkøbing. Hun bor på dejlige Langeland med sin mand og to sønner. I sin fritid elsker hun at stå på SUP board, ride på heste og læse bøger. 

Knirke er uddannet Heilpraktiker – almen praktiserende naturmediciner®, yogalærer og massageterapeut. 

Hvad er Heilpraktik?

Heilpraktik er en behandling, som kan regulere kroppens ubalancer ved hjælp af naturmedicinske præparater, behandlinger og metoder. Dvs, at du kan få behandling og støtte til at forbedre dit helbred og din livskvalitet, hvis du f.eks. ofte lider af:

 • forstoppelse
 • søvnforstyrrelser
 • smerter og muskelspændinger
 • ubalancer som resultat af en stresset tilværelse
 • hovedpine
 • eller meget andet.

Med andre ord, hvis du har ubehagelige symptomer, som påvirker din dagligdag eller din livskvalitet, kan du have gavn af en konsultation med fokus på det, som ligger til årsag for symptomerne. Heilpraktikere arbejder nemlig udfra teorien om at:

 

fjerne det, der er for meget af, og tilføje det som mangler. 

 

Det kaldes også for reguleringsterapi, og proceduren er forskellig fra person til person. Der er mange veje til lindring af smerter, bedre søvn eller normalt blodtryk. Knirke kan derfor benytte sig af mange forskellige tiltag, for at du kan opnå en forbedring af dine symptomer. 

Disse tiltag kan bla. være klinisk undersøgelse, irisanalyse, posturologi og øreakupunktur, kost og ernæring, homøopati, vitamin- og mineraltilskud, kobling til balancen mellem krop og psyke, massage og kropsterapi, yoga og bevægelse. 

Hvordan din behandlingsplan kommer til at se ud afhænger selvfølgelig af dine udfordringer, og den laves altid i samarbejde med dig. 

Du kan læse mere om heilpraktik her: https://heilpraktikerforening.dk/

 

Kan man blande naturmedicin og medicin fra egen læge?

Mange naturmedicinske behandlinger er mulige, selvom klienten er i behandling med konventionel medicin hos egen læge, men det er vigtigt at informere om dette til første konsultation hos Hele Dig Naturklinik eller andre behandlere, så der kan tages forbehold for dette. 

 

Konsultation og behandling

Ved første konsultation bliver du spurgt om dine symptomer, din sygdomshistorie gennem livet og dine mål og ønsker for dit helbred i fremtiden. Første konsultation indebærer også en klinisk undersøgelse og en irisanalyse. Dvs. der lyttes til dine lunger og dit hjerte, tages blodtryk samt trykkes forskellige steder på din krop. Der tages også et billede af dine øjne, da dine iris i øjnene mange gange kan vise tendenser til lige præcis dine ubalancer. 

Efter den første konsultation udarbejdes der en behandlingsplan, som du forstår og kan stå inde for. 

Opfølgende konsultation finder sted nogle uger eller måske måneder efter den første. Her gennemgås de tiltag, du er begyndt med. Behandlingsplanen justeres i samarbejde med dig. Derfor er det vigtigt, at du tager ansvar for dig selv og mærker efter, hvad du kan holde til rent fysisk og energimæssigt. Dvs. hvad der virker og hvad der ikke virker. Det giver det bedste resultat for dig i sidste ende. 

 

Du er velkommen til en 15 min. gratis konsultation pr. telefon, inden du beslutter dig om dette er en den rette behandling for dig.

23 92 51 62

Massage

Massage er altid et godt supplement til din livsrejse. Hvad enten du er i en healingsproces eller trænger til at finde ro og restituere, kan massage uden tvivl gavne dig. Knirke arbejder bl.a. med problematikker i bevægeapparatet og afspænding af nervesystem. Du vil opleve dybe stræk, lange beroligende massageteknikker, fokuseret bindevævsteknikker og dyb afslapning. Tryk og diverse teknikker tilpasses altid dine behov.

Du kan have stor gavn af massagebehandling, hvis du har oplevelsen af:

 • nedsat bevægelighed i led og overspændte muskler
 • smerter i ryg og nakke
 • hyppige hovedpiner grundet spændte muskler
 • meget kontor/computerarbejde
 • en presset periode i dit liv
 • at det er svært at mærke dig selv, pga. stress i hverdagen, og at du gerne vil ‘ned i kroppen’ igen

           

Book din næste session her.  

Book massage

 

 

Yoga

Når du er i balance, handler du bedst og mest omsorgsfuldt overfor dig selv.

 

Yoga er endnu et fantastisk redskab til egenomsorg og kærlighed til dig selv. Knirkes yogaundervisning kræver blot, at du møder op og forsøger at mærke ind i kroppen. 

Mærk, hvad der føles rart i din krop, mens du strækker med yogabændler, holder stillingen lige lidt endnu, giver dig selv fodmassage, lærer din vejrtrækning at kende igen eller griner og hygger. 

 • Vi arbejder med åndedrættet, bevægelighed og styrke på et plan hvor alle, der har lyst, kan være med. 
 • Du vil opleve, at kroppen langsomt slipper de anspændte muskler og skaber fysisk overskud. 
 • Du får mindre tankemylder.
 • Åndedrættet får et ubesværet flow, og du kan overgive dig til dyb afspænding og ro.

 

En regulær yogapraksis er et fantastisk supplement til at vedligeholde kontakten til din krop, mindske følelsen af pres i mange daglige situationer og give dig ekstra overskud. 

For tilmelding til hold, læs mere her.

Book yoga

 

Læs videre for flere oplysninger om heilpraktik, yogahold eller massage, samt for at booke din næste konsultation på Knirkes hjemmeside www.heledig.dk

 

Hej,

send mig en besked, hvis du har spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kh Knirke

9 + 3 =