Om Terapitorvet

 

Vi er et klinikfællesskab beliggende på Torvet midt i Rudkøbing. Vi har åbent dagligt og tilbyder forskellige former for terapi, rådgivning og bevægelse. Herudover vil vi løbende afholde arrangementer, foredrag, workshops, cirkler, mm. Det vil altsammen blive annonceret her på siden og på de sociale medier.

 

I huset kan du møde: 

Louisa, som er uddannet terapeut fra Mygind Institute. Hendes fokusområde er traumeforløsning gennem Metasundhed og samtaleterapi, der tager afsæt i kropsorienteret psykoterapi. Derudover underviser hun i Qi Gong.

Franka, som er uddannet Familierådgiver ved Blackbird Institute. Franka tilbyder individuelle sessioner med forældre og unge, par- og familiesessioner. Franka studerer desuden til Familie-, par- og psykoterapeut hos Blackbird Instutite og tilbyder psykoterapi og parterapi.

Tippe, som er uddannet Holistisk energiterapeut & mentor ved Katrine Birk, og arbejder med kinesisk medicin (som zoneterapi, akupressur og meridianmassage), kraniosakral-terapi, cupping, massage og healing. Herudover er hun yogalærer i både hatha yoga og aerial yoga.